Η δρυς μας επιλέγεται προσεκτικά από δάση πολλών ετών. Κατά τη διαδικασία επιλογής ψάχνουμε για κορυφαίας ποιότητας σφιχτή δρυ. Χρησιμοποιούμε δούγες που έχουν ξηρανθεί φυσικά για τουλάχιστον δύο χρόνια. Η τριών ετών δρυς είναι διαθέσιμη κατόπιν αιτήματος, καθώς και διάφορα είδη δρυός, όπως ουγγρική, αμερικάνικη, Prestige, Syrah ή Ingénieux. Οι δούγες για τα βαρέλια κάμπτονται καθώς διοχετεύεται θερμότητα από φλεγόμενο ξύλο δρυός. Το επίπεδο του καψίματος, από ελαφρώς μέχρι πολύ καμένο, το καθορίζει ο εκάστοτε οινοποιός κατόπιν παραγγελίας. Οι πελάτες μας μπορούν αν επιθυμούν να βρουν σε μας ψημένες κεφαλές και το λογότυπό τους χαραγμένο με vintage λέιζερ.